Oțet de coacăze Olini
45,99 RON
Oțet de coacăze negre Olini – proprietăți
Fructele de coacăze negre sunt nu doar o sursă bogată în vitamina C, minerale și pectină, dar mai ales în flavonoide, cunoscute ca „elixirul tinereții”. Coacăzele negre sunt apreciate de mult timp în medicina naturală și dietoterapie. Consumul acestor fructe sub diverse forme este recomandat pentru susținerea circulației, îmbunătățirea imunității și încetinirea procesului de îmbătrânire. Aceste fructe sunt, de asemenea, des utilizate în cosmetice.
Oțetul obținut din fermentația coacăzelor negre păstrează toate proprietățile acestor fructe. Efectul lor este chiar amplificat de prezența bacteriilor octice active și benefice. Fermentația naturală și lentă permite savurarea gustului și proprietăților coacăzelor negre chiar și multe luni după perioada lor de coacere.
Cum se produce oțetul de coacăze negre Olini?
Coacăzele negre mature sunt supuse unei fermentații naturale în două etape. Inițial este vorba de o fermentație alcoolică, urmată de o fermentație octică delicată. Acest proces durează mai multe săptămâni și este continuu activ. Chiar și după îmbuteliere, oțetul continuă să fie activ, iar bacteriile octice rămân vii. În producția de oțet nu adăugăm acceleratori de fermentație, drojdii sau coloranți, iar după îmbuteliere oțetul nu este pasteurizat, astfel încât își păstrează toate valorile coacăzelor negre.
Este un produs viu, activ, care nu se deteriorează în timp, ci devine mai nobil și gustul său se adâncește.
Utilizăre oțetului de coacăze
Oțetul de coacăze negre Olini este un aditiv excelent pentru salate, marinarea cărnii și ca ingredient în sosuri, conferind preparatelor un caracter regal. Are un gust delicios și se poate consuma ca atare – adăugat în apă sau combinat cu lămâie sau felii de grepfrut. Adăugat în mâncare, îmbogățește aroma cu note de coacăze, oferind un gust ușor acidulat, și este de asemenea un aditiv excelent pentru preparatele dulci sau deserturi.
Oțetul obținut din coacăze negre este un produs cu conținut scăzut de calorii, des ales de persoanele care doresc să se alimenteze sănătos și să-și mențină silueta. Este bogat în vitamine, pectine și culturi vii de bacterii. De obicei se bea diluat cu apă sau cu adăugare de suc de lămâie. Combinat cu miere, formează o băutură delicioasă, dulce-acrișoară, cu un aromat fructat.
Oțetul de coacăze negre este natural tulbure, nu este încălzit, purificat sau filtrat, așa că poate conține sediment natural.
Bine de știut
Oțet de coacăze Olini - ingrediente:
100% oțet de coacăze negre
Pentru toți cei care își doresc o siluetă subțire. Recomandat în lupta împotriva răcelilor și infecțiilor, este utilizat și în cosmetice.
Oțetul are o culoare violet delicată, cu un gust ușor dulce, șampanizat și răcoritor, cu un aromat de oțet și coacăze.
Este bine să păstrați oțetul într-un loc răcoros și uscat, departe de sursele de lumină.
Cu timpul, pe fundul sticlei poate apărea un sediment, iar la suprafață se poate forma o cultură de oțet - acestea sunt fenomene naturale și nu ar trebui să te îngrijoreze.
Termenul de valabilitate este de 24 de luni de la data preparării oțetului (pe care o găsești pe eticheta din spate), indiferent de data deschiderii. Oțetul de mere (fructat) Olini este un conservant natural al alimentelor, un produs 100% natural, rezultat după o fermentație în două etape, care durează doi ani.
Polonia
Valori nutritive |
per 100 g |
---|---|
Valoare energetică | 8821 kJ |
grăsimi | 0 g |
din care | |
acizi grași saturați | 0 g |
carbohidrați | 0.5 g |
din care zaharuri | 0.2 g |
proteine | 0 g |
sare | 0.01 g |
*Valoarea nutrițională de referință pentru un adult obișnuit (8400 kJ/ 2000 kcal)
5 motive pentru care merită să ai încredere în noi
Credem în faptul că se poate mânca sănătos, natural și gustos, iar totodată că produsele pot fi create cu grijă față de oameni și mediu.