Oțet de vișine Olini
45,99 RON
Oțet de vișine
Vrei să bei oțet zilnic, dar nu ești un fan al aromei și mirosului specific de oțet? Oțetul de vișine, ca toate oțeturile noastre din fructe, este alegerea ideală. Este aromat și delicat pentru palat, având o culoare apetisantă de vin.
Natura se simte în fiecare înghițitură. Este produs din vișine coapte, recoltate manual, fără OMG și alergeni, care au crescut într-o livadă veche din zona Lublin, renumită pentru mediul său curat și necontaminat.
Oțetul nostru de vișine îți oferă tot ce este mai bun din fructe, o sursă excelentă de vitamine și minerale. Este produs conform unei metode tradiționale – fermentație naturală în două etape, la temperatura optimă și cu grijă pentru culturile vii de bacterii. Maturat în lemn lent, timp de doi ani, este gata de consum după această perioadă. În timp, poate apărea o cultură de oțet la suprafață și sediment la fundul sticlei.
Oțetul de vișine este produs cu atenție față de mediu. Deșeurile rezultate în procesul de producție sunt biodegradabile.
Proprietăți ale oțetului de vișine
Oțeturile din fructe conțin polifenoli, antioxidanți și acizi organici benefici pentru sănătate. De asemenea, își extrag substanțele nutritive din fructele din care sunt făcute.
Acidul acetic din oțeturile din fructe poate:
- Scădea nivelul de zahăr din sânge
- Reduce colesterolul
- Reduce apetitul
Vișinele, din care este făcut oțetul nostru, sunt o sursă de vitamina C, potasiu, fibre și compuși vegetali bioactivi. Consumul lor poate:
- Reduce inflamația în organism
- Îmbunătăți calitatea somnului
- Susține sănătatea inimii
- Accelera recuperarea după un efort intens
Bine de știut
Oțet de vișine Olini - ingrediente:
100% oțet de vișine
Recomandăm tuturor celor care doresc să adopte o alimentație sănătoasă.
Oțetul de fructe bine închis trebuie păstrat într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumina soarelui.
În timp, poate apărea la suprafața produsului o „cultură de oțet”, iar la bază un sediment. Aceste fenomene sunt naturale și indică faptul că oțetul este 100% natural și de înaltă calitate. Cultura este comestibilă și poate fi folosită ca ferment pentru prepararea propriului oțet.
Nuanțe de roșu, amintește de compotul de vișine.
Aromă de vișine, considerat de unii ca având gust de vin.
Foarte caracteristic pentru oțetul de vișine.
Termenul de valabilitate este de 24 de luni de la data preparării oțetului (o găsești pe eticheta din spate), indiferent de data deschiderii. Oțetul de mere (fructat) Olini este un conservant natural, un produs 100% natural obținut printr-un proces de fermentație în două etape, care durează doi ani.
Polonia
Valori nutritive |
per 100 g |
---|---|
Valoare energetică | 84 kJ / 20 kcal |
grăsimi | 0 g |
carbohidrați | 0.3 g |
din care zaharuri | 0 g |
proteine | 0.1 g |
sare | 0 g |
*Valoarea nutrițională de referință pentru un adult obișnuit (8400 kJ/ 2000 kcal)
Ce gust are oțetul de vișine?
Prin fermentația tradițională și lentă, oțetul nostru de vișine a preluat gustul dulce-acrișor al vișinelor coapte, amintind de un vin delicat.
Cum să utilizezi oțetul de vișine?
Poți consuma oțetul de vișine nu doar cu apă! Iată câteva moduri de a te bucura de el:
- Cu suc – diluează 1-2 linguri de oțet în 250 ml de lichid
- În salată – 1-2 linguri (15-30 ml) sunt suficiente pentru un dressing de casă
- În felurile principale – poți marina în el carne (inclusiv pește) sau tofu
- În switchel – combină-l cu suc de ghimbir, apă și sirop de arțar
- Pentru chipsuri „salt & vinegar”
Cum să depozitezi oțetul de vișine?
Dacă vrei să păstrezi gustul și proprietățile oțetului de vișine cât mai mult timp, sigilează-l bine și depozitează-l într-un loc răcoros, ferit de surse de lumină. Poate fi și frigider.
Care este termenul de valabilitate?
Acidul acetic este un conservant natural, astfel încât oțetul de vișine natural și pur poate fi utilizat timp de 12 luni.
5 motive pentru care merită să ai încredere în noi
Credem în faptul că se poate mânca sănătos, natural și gustos, iar totodată că produsele pot fi create cu grijă față de oameni și mediu.