Presate întotdeauna la rece
Livrare sigură de la 9,99 RON
Livrare gratuită de la 199 RON
Uleiuri proaspete de la o moară de familie
Resurse informative
Bestseller

Suc de sfeclă roșie lacto-fermentat Olini

Bun pentru microbiota intestinală.
Artizanal, ca făcut în casă
Preferatul femeilor însărcinate
Sursă de culturi vii de bacterii probiotice
Alege Capacitate:
Cantitățile cel mai des alese de către clienții noștri sunt 500 ml și 1 litru

37,49 RON

Cumpărături sigure:
PayU MasterCard VISA
Întreabă-ne despre acest produs: +40 728 566 667
Timpul de realizare: 4 - 6 zile lucrătoare
Livrare gratis de la 199 RON
Sucul de sfeclă roșie lacto-fermentat de la Olini te va încânta prin culoare, gust și proprietăți. Este ușor efervescent, așadar va fi băut cu plăcere de către cei mici și cei mari. Cu ajutorul lui este ușor să introduci în alimentație porția zilnică de murături, pentru care intestinele tale îți vor fi recunoscătoare. Datorită acestuia, ai acces la ingredientele valoroase ale superalimentelor autohtone pe durata întregului an, inclusiv toamna și iarna. Cu el poți face, de asemenea, ciorbe delicioase!
testat de Universitatea de Medicină din Lodz

Suc de sfeclă roșie lacto-fermentat – proprietăți

Sucul de sfeclă roșie lacto-fermentat Olini este produs după o rețetă tradițională, recreată cu grijă. Ingredientele lui sunt legume atent selecționate și condimente de foarte bună calitate. Are gustul celui făcut în casă!

Sucul nostru din sfeclă nepasteurizat și 100% pur are o compoziție simplă, fără conservanți sau amelioratori. Culoarea rubinie, apetisantă se datorează naturii, nu coloranților!

În timp ce bei sucul nostru din sfeclă, bulele te gâdilă plăcut pe limbă și se simt ușor pe nas, deoarece este într-o mică măsură efervescent. Faptul de a fi carbogazos și tulbure reprezintă fenomene naturale, tipice produselor care se formează în timpul fermentației.

Sucul nostru „viu” din sfeclă merită introdus în alimentația diabeticilor. Este un produs cu indice glicemic scăzut, conține zaharuri naturale.

Cu ajutorul sucului din sfeclă Olini îți poți susține sistemul digestiv. Universitatea de Medicină din Lodz a demonstrat faptul că sucul din sfeclă conține culturi vii de bacterii probiotice Lactobacillus și Bifidobacterium (2,7 x 10⁵ CFU/ml), care au un efect pozitiv asupra organismului uman. Sunt un element ale microbiotei intestinale și sprijină activitatea acesteia.

De ce merită să recurgi la murături?

  • Este un mod simplu de a introduce mai multe legume și ingrediente valoroase în alimentația ta.

    Datorită procesului de murare, nutrienții legumelor crude se absorb și se asimilează mai bine.

  • Ai acces la legume tot anul, inclusiv toamna și iarna.

    Murăturile reprezintă o salvare atunci când tarabele cu legume sunt goale. În plus, sunt mai valoroase decât produsele congelate sau legumele la conservă. Și au un gust mult mai bun!

  • Ingredient în alimentația diabeticilor.

    În urma murării, în legume se micșorează cantitatea de zahăr, care este consumat de bacteriile responsabile pentru fermentație. Legumele murate au așadar un indice glicemic mai scăzut decât cele crude.

    În plus, conform cercetărilor, consumul de sfeclă are un efect pozitiv asupra sănătății persoanelor cu diabet.

  • Elementul unei alimentații echilibrate și al unui stil de viață sănătos.

    În afară de a consuma suc de sfeclă roșie lacto-fermentat, este important să menții o alimentație echilibrată și să duci un stil de viață sănătos.

  • Termen lung de valabilitate fără conservanți.

    Murarea, care reprezintă unul dintre cele mai vechi moduri de conservare a mâncării, îți permite să te bucuri de astfel de băuturi pentru mai mult timp. În plus nu le distruge valorile nutriționale.

  • Sursă de probiotice.

    Reprezentanții bacteriilor de fermentație lactică, în urma căreia se formează borșul, aparțin probioticelor, mai exact bacteriilor care au un efect pozitiv asupra organismului uman. Sunt un element ale microbiotei intestinale și sprijină activitatea acesteia.

Bine de știut

Suc de sfeclă roșie lacto-fermentat Olini - ingrediente:

sfeclă, apă, sare Kłodawa, dafin, ienibahar, usturoi

Pentru cine:

Recomandat femeilor însărcinate, copiilor și adulților.

Informații pentru alergici:

Poate conține urme de susan, boabe de muștar, alune. Nu conține gluten.

Condiții de păstrare:

Sucul de sfeclă trebuie păstrat la frigider (la temperatura de aproximativ 4-10°C) înainte și după deschidere.

Culoare:

Nuanță rubinie, naturală.

Gust:

Ușor acru, puțin sărat, se simt condimente.

Utilizare:

Pentru consum direct sau ca ingredient în ciorbe.

Miros:

Notă acidulată și aromă de condimente.

Consistență:

Produs lichid, ușor efervescent. Poate conține sediment natural.

Data de valabilitate minimă:

Data de valabilitate minimă este de 5 luni de la data murării (se află pe eticheta din spate), indiferent de data deschiderii.

Carbonatarea oțetului:

Sucul de la noi este un produs viu, care lucrează constant. Poate fi ușor carbogazos, de aceea nu agita sticla înainte de deschidere. Sucul trebuie răcit puternic, astfel gazul își pierde din intensitate.

Țara de productie:

Polonia

Copii::

Poate fi servit copiilor cu vârsta de la 1 an.

Valori nutritive

per 100 g
Valoare energetică 4310.2 kJ
grăsimi 0 g
din care
acizi grași saturați 0 g
carbohidrați 1.9 g
din care zaharuri 0.5 g
proteine 0.6 g
sare 1.4 g

*Valoarea nutrițională de referință pentru un adult obișnuit (8400 kJ/ 2000 kcal)

Borș acru din sfeclă – rețetă

Cum se face borșul acru din sfeclă acasă? Mai jos îți prezentăm rețeta noastră de borș acru din sfeclă!

Ingrediente:

  • 1 kg de sfeclă proaspătă, de bună calitate (cel mai bine dintr-o gospodărie mică, locală)
  • 2 litri de apă fiartă și răcită
  • 1 linguriță de sare
  • 5 căței de usturoi
  • 4 frunze de dafin mari
  • 4 boabe de ienibahar
  • 5 boabe de piper negru

Mod de preparare:

  1. Începe prin a face saramura. Fierbe apa și dizolvă în ea o linguriță de sare. Las-o să se răcească.
  2. Spală foarte bine borcanul de sticlă în care va fermenta borșul din sfeclă, iar după aceea sterilizează-l (acest lucru este foarte important!).
  3. Spală-te pe mâini foarte bine și ia-ți mănuși de unică folosință. Condițiile de igienă sunt în acest caz foarte importante, te ajută să previi contaminarea borșului și dezvoltarea mucegaiului.
  4. Spală foarte bine sfecla, iar după aceea curăț-o cu o perie.
  5. Taie sfecla pregătită în felii subțiri.
  6. În borcanul sterilizat și răcit introdu bucățile de sfeclă. În timp ce aranjezi bucățile de sfeclă, adaugă usturoi, ienibahar, frunze de dafin și piper, astfel încât condimentele și sfecla să formeze straturi.
  7. Toarnă peste saramura răcită deja. ATENȚIE! Apa sărată trebuie să acopere toate bucățile de sfeclă! Mai prepară saramură, dacă este necesar.
  8. Pune peste borcan un capac și strânge-l bine.
  9. Borșul acru din sfeclă roșie trebuie pus într-un loc unde temperatura camerei este constantă.
  10. Verifică zilnic borșul acru din sfeclă roșie. În primele zile de murare a sfeclei, la exterior poate apărea spumă. Îndepărteaz-o cu ajutorul unei linguri curate și sterilizate. După aceea, amestecă ușor borșul din sfeclă și strânge capacul.
  11. Ținem pumnii! Murarea sfeclei pentru borș durează de la 5 la 14 zile.
  12. Borșul acru din sfeclă făcut în casă este gata în momentul în care are o nuanță rubinie intensă.

Indicații:

  • Pregătește borșul acru cu mâinile spălate bine sau în mănuși de unică folosință. Condițiile de igienă corespunzătoare te ajută să previi contaminarea borșului și dezvoltarea mucegaiului.
  • Spală foarte bine borcanul de sticlă în care va fermenta borșul din sfeclă, iar după aceea sterilizează-l (acest lucru este foarte important!).

După cum poți vedea, rețeta de borș acru din sfeclă nu este prea complicată. Pregătirea acestuia necesită însă puțină muncă și îndemânare (în special dacă ții cont cu mare atenție de igienă). Nu ai timp să pregătești în mod individual borșul acru din sfeclă? Borșul artizanal din sfeclă Olini, pe care îl facem după o metodă tradițională, are gustul celui de acasă. Iar cel mai bun lucru este faptul că îl poți avea imediat!

Suc de sfeclă roșie lacto-fermentat – întrebuințare

Sucul „viu” de sfeclă se poate bea de ex. la masa de prânz. Unele persoane preferă să-l bea dimineața pe stomacul gol. Altele, însă, îl consumă seara înainte de culcare. Datorită sticlei practice, sucul Olini poate fi luat la serviciu!

Sucul de sfeclă poate fi folosit, de asemenea, pentru prepararea ciorbelor. Datorită acestuia capătă un gust ușor acru, o culoare apetisantă și o aromă deosebită. Poți face din el o supă rece, ideală pentru zilele caniculare sau un borș roșu.

Cum se utilizează?

Folosește sucul de sfeclă nepasteurizat la rece, temperatura ridicată îi distruge proprietățile.

Doza zilnică recomandată:
Copii:

  • de la vârsta de 1 an – 1-2 linguri
  • de la 2 ani – 4-5 linguri și mai mult

Adulți:

  • ½ pahar

Suc de sfeclă roșie lacto-fermentat – preț

Costă mai mult produsul:

  • artizanal, creat după o rețetă tradițională
  • proaspăt, care nu a stat pe rafturi
  • pur, fără aditivi artificiali, neîndulcit, „viu”
  • din ingrediente atent selecționate, de la furnizori regionali, ecologici
  • realizat în loturi mici, nu industrial

Suc de sfeclă roșie lacto-fermentat – magazin

Atenție la sucul din supermarket! Aceste produse, deși atrag prin prețul mic, pot să nu aibă aceleași proprietăți ca produsele proaspete, nerafinate. Nu se știe cât timp au stat pe rafturile magazinului și cum au influențat lumina și temperatura ingredientele lor.

Sucul de sfeclă roșie lacto-fermentat – de unde se poate cumpăra?

Alege produse de la producători de încredere, care:

  1. Folosesc ingrediente de cea mai bună calitate

    Culoarea, gustul și acțiunea borșului acru se datorează în primul rând legumelor folosite la prepararea lui. Ar trebui să fie atent selecționate. Cel mai bine este dacă provin de la gospodari locali, de încredere – din livezile sau plantațiile lor, amplasate departe de poluare.

  2. Le păstrează în condiții de protecție

    Dacă vrei să beneficiezi de proprietățile unui suc proaspăt, alege-l pe cel cu recipient închis la culoare din sticlă groasă, care îi protejează conținutul. În timpul transportului, sucul lacto-fermentat ar trebui să fie protejat de lumina soarelui.

  3. Le produc în loturi mici

    Produsele artizanale, spre deosebire de cele industriale, se creează după rețete tradiționale, în loturi mici. Astfel se poate obține din fructe și legume ceea ce este cel mai valoros. Și au gustul celor făcute în casă!

Suc de sfeclă roșie lacto-fermentat Olini - opinii

  • Gust senzațional, nu m-am hotărât încă să-mi fac propria maia de sfeclă roșie, dar am băut-o de la alte companii și niciuna nu a fost la fel de gustoasă ca aceasta. Trebuie să mă opresc din a bea prea mult dintr-o dată. Acțiunea este, de asemenea, așa cum ar trebui să fie. Produs excelent.
    — Elżbieta
    Opinia verificată prin achiziție 24.08.2019
  • Delicios. Recomanda
    — Joanna
    Opinia verificată prin achiziție 10.01.2020
  • Yum delicios sănătate pură :)
    — Olga
    Opinia verificată prin achiziție 24.08.2019
  • Un produs grozav, foarte gustos, îl recomand tuturor ca parte a murăturilor.
    — Ewelina
    Opinia verificată prin achiziție 20.09.2021
  • Serviciu clienți foarte frumos. Acesta este doar începutul cumpărăturilor mele
    — Andrzej
    Opinia verificată prin achiziție 19.01.2020
  • maia puternică, pe termen lung, puteți cumpăra două sticle, copilul este mulțumit de un pahar cu cină ;)
    — Lea Mikolcz
    Opinia verificată prin achiziție 26.04.2020
  • Gust delicios, acru, fiica mea îl cere în fiecare zi
    — Anita
    Opinia verificată prin achiziție 07.11.2019
  • Foarte bun sourdough. Servicii la cel mai înalt nivel. Îl recomand cu căldură.
    — anonim
    Opinia verificată prin achiziție 22.03.2020
  • Foarte gustos sfeclă roșie. Delicios, beau cu gust,☺️ îl recomand prin toate mijloacele, merită cumpărat ☺️
    — Danuta
    Opinia verificată prin achiziție 23.02.2020
  • Cea mai bună maia! Intră ca aurul. Instinctului meu îi place. Recomanda.
    — Marta
    Opinia verificată prin achiziție 02.04.2020

Întrebări frecvente

Sucul nostru este un produs viu, care „lucrează“ constant, 100% natural. În funcție de etapa de fermentație, inclusiv de anotimp și metoda de păstrare, poate fi mai mult sau mai puțin efervescent, carbogazos sau spumos. Acest lucru este complet normal, chiar de dorit, deoarece dovedește că este un produs proaspăt și de cea mai înaltă calitate. Transportul și trepidațiile legate de acesta pot contribui la intensificarea gazului din sticlă. De aceea se recomandă să răcești sticla la frigider sau să o lași desfăcută pentru un timp. Acest lucru ar trebui să fie de ajutor.
Da. Nu există nicio contraindicație cu privire la combinarea acestor două produse în alimentație. În plus este indicat să faci acest lucru, deoarece fiecare dintre ele sprijină organismul într-un mod diferit.
Sucul de sfeclă roșie lacto-fermentat este ca o murătură sănătoasă. Este o sursă de probiotice, vitamine și microelemente, a căror prezență trebuie asigurată în mod special în timpul sarcinii și al alăptării la sân. În plus, borșul acru din sfeclă conține acid folic și fier care se absorb ușor, mai exact două ingrediente de care este mare nevoie în această perioadă.
Aceste două produse se completează perfect. Sucul de sfeclă roșie lacto-fermentat furnizează mai multe vitamine și minerale, iar sucul de varză este o sursă de probiotice, vitamina C și sulf biodisponibil. Vitamina C din varză murată îmbunătățește absorbția fierului din sucul de sfeclă. Sucul de sfeclă și sucul de varză murată conțin tulpini ușor diferite de bacterii probiotice, iar cu cât este mai mare diversitatea acestor tulpini, cu atât mai bine pentru intestinele noastre. Așadar aceste două tipuri de borș formează un duet ideal.
Bineînțeles. Sucul adăugat la ciorbă îi intensifică gustul și culoarea. Însă trebuie reținut faptul că sucul încălzit își pierde o parte din proprietăți.
Sucul nostru din sfeclă este un produs viu, care lucrează constant. Cel mai bine este să fie păstrat la frigider, înainte și după deschidere. Nu trebuie să-ți faci griji cu privire la prospețimea lui, este în siguranță la o temperatură scăzută. Nu uita că murăturile bunicilor noastre stăteau cu lunile în pivniță.
După despachetarea coletului, pune sucul la frigider pentru a se răci înainte de prima deschidere. După aceea, păstrează-l conform indicațiilor.

5 motive pentru care merită să ai încredere în noi

Credem în faptul că se poate mânca sănătos, natural și gustos, iar totodată că produsele pot fi create cu grijă față de oameni și mediu.

  • Prospețime
    Produsele noastre sunt realizate în loturi mici, artizanale. Drumul scurt, direct din moara noastră de ulei în mâinile tale, oferă garanția prospețimii.
  • Natură și știință
    La noi, natura merge mână-n mână cu știința. Produsele noastre ajung în mod regulat sub lupa cercetătorilor. Creăm o parte din rețete împreună cu oameni de știință. Produsele noastre sunt recomandate de specialiști: nutriționiști, farmaciști și doctori. La aceștia se adaugă mii de clienți!
  • Compoziție bună
    Ingredientele produselor noastre provin din regiuni curate din Polonia și din lume. Colaborăm cu furnizori mici, locali și firme de familie, care împărtășesc valorile noastre.
  • Ca de la bunica
    Suntem meșteșugari și punem suflet în recrearea rețetelor tradiționale. Datorită acestui fapt, produsele noastre au gustul celor de acasă. Sunt proaspete, naturale și au o compoziție simplă, ceea ce se poate simți cu fiecare înghițitură și mușcătură.
  • Livrare sigură
    Fiecare produs trimis trece prin mâinile noastre. Din grijă față de compoziția valoroasă pe durata transportului, protejăm produsele de lumina soarelui cu ajutorul unui ambalaj rezistent.

Sugestii de produse complementare

  • Recomandat de Universitatea de Medicină din Łódź
    (4031 recenzii)

    de la 62,99 RON
  • Bestseller
    Artizanal, bioactiv, maturare îndelungată
    (574 recenzii)

    de la 32,99 RON
  • Bestseller
    Ulei de măsline adevărat din Italia
    (128 recenzii)

    de la 52,99 RON
  • Oxymel Olini - puterea oțetului, legumelor și ierburilor
    (103 recenzii)

    de la 40,99 RON
Ținem cont de confidențialitatea ta
Fișierele cookie și tehnologiile asociate ne permit să asigurăm funcționarea corectă a site-ului și ne ajută să ne amintim preferințele tale și să personalizăm oferta conform nevoilor tale. Le utilizăm, de asemenea, pentru a măsura traficul și pentru a analiza modul în care site-ul nostru web este folosit. Poți accepta utilizarea tuturor acestor fișiere de către noi, poți refuza utilizarea lor (cu excepția celor necesare) sau poți personaliza utilizarea fișierelor cookie conform preferințelor tale, alegând opțiunea "Personalizează consimțământul".

Detalii despre fișierele cookie folosite de noi și principiile de prelucrare a datelor personale le găsești în Politica de Confidențialitate.