Oțet de mere Rubin Olini
32,99 RON
Oțet din mere Rubin – proprietăți
Proprietățile purificatoare și bactericide ale oțetului sunt cunoscute și apreciate de milenii. În trecut, acidul acetic era folosit pentru tratarea problemelor digestive și infecțiilor, pentru dezinfectarea rănilor și îngrijirea frumuseții.
Oțetul de mere se obține din mere, fructe care sunt o sursă bogată de vitamine și substanțe nutritive. Pectinele și bioflavonoidele din mere sunt prezente și în oțetul de mere. Datorită unui proces natural de fermentație de peste doi ani, oțetul conține, de asemenea, culturi de bacterii vii și enzime care fac ca oțetul de mere să:
- stimuleze metabolismul și să crească senzația de sațietate – pectinele susțin digestia grăsimilor și stimulează secreția sucurilor digestive, astfel încât oțetul devine un aliat al persoanelor care doresc să slăbească;
- regleze funcționarea sistemului digestiv;
- ajute la menținerea unui nivel adecvat de zahăr în sânge;
- aibă proprietăți antibacteriene și antiseptice;
- îmbunătățească circulația și să regleze funcționarea vaselor de sânge în urma aplicării pe piele.
Cum se produce oțetul de mere Rubin Olini?
Oțetul de mere este produs printr-un proces natural de fermentație în două etape. În prima fază, zahărul din fructe este transformat în alcool, iar în cea de-a doua fază, mai lungă, bacteriile responsabile pentru fermentația acetică îl transformă în acid acetic.
Oțetul de mere Olini este obținut printr-un proces natural de fermentație de peste doi ani, fără adaos de zahăr și apă. Astfel, acesta își atinge întregul potențial de gust și beneficii nutritive. Prin fermentația lentă și maturarea în butoaie, oțetul devine matur, clar și are un gust profund. Aciditatea oțetului nostru este de 5%.
Nu îl filtrăm sau pasteurizăm, astfel încât rămâne activ. Procesul de fermentație continuă și după îmbuteliere, ceea ce face ca oțetul să se dezvolte și să se maturizeze în continuare. În timp, în sticlă poate apărea o gelatină fină, cunoscută sub numele de „mama oțetului”, un fenomen natural.
Bine de știut
Oțet de mere Rubin Olini - ingrediente:
100% mere din soiul Rubin
Pentru toți cei care își doresc o siluetă suplă. Recomandat în lupta împotriva răcelilor și infecțiilor, are aplicații și în cosmetice.
Oțetul are o culoare roșie deschisă și un gust fermentat distinct.
Oțetul trebuie păstrat într-un loc răcoros și uscat, departe de surse de lumină.
În timp, la fundul sticlei se poate forma un depozit, iar la suprafață "Mama oțetului" - acestea sunt fenomene naturale și nu trebuie să te îngrijorezi.
Termenul de valabilitate este de 12 luni de la data preparării oțetului (pe care o găsești pe eticheta din spate), indiferent de data deschiderii. Oțetul de mere (fructe) Olini este un conservant natural al alimentelor, un produs 100% natural, rezultat din fermentația în două etape și care durează până la 2 ani.
Oțetul nostru este un produs viu, care continuă să fermenteze. Poate gazifica, spuma și să-și mărească volumul. Aceasta este un proces complet natural, care nu indică faptul că oțetul s-a stricat, ci că este încă activ. Este ceva comun pentru oțeturile naturale, nepasteurizate - de aceea nu trebuie să agiți sticla înainte de deschidere. Oțetul trebuie să fie foarte rece și păstrat bine închis, pentru a reduce gazificarea.
Polonia
Valori nutritive |
per 100 g |
---|---|
Valoare energetică | 96 kJ / 23 kcal |
grăsimi | 0 g |
din care | |
acizi grași saturați | 0 g |
carbohidrați | 1.8 g |
din care zaharuri | 0.7 g |
proteine | 0 g |
sare | 0 g |
*Valoarea nutrițională de referință pentru un adult obișnuit (8400 kJ/ 2000 kcal)
Oțet din mere Rubin – utilizare
Este recomandat să incluzi oțetul de mere în dietă dacă ai grijă de siluetă, vrei să slăbești sau să îți îngrijești sistemul digestiv. În bucătărie, poate fi folosit în locul oțetului obișnuit. Pentru îngrijire cosmetică, oțetul este un aliat al pielii frumoase și părului strălucitor.
Cum se utilizează oțetul de mere:
- Pentru dressinguri – amestecat cu ulei de măsline, usturoi și miere;
- Pentru sosuri;
- Pentru băuturi energizante de casă – amestecat cu apă caldă, ghimbir, lămâie și miere;
- Pentru băuturi pe bază de suc de mere, oțet și scorțișoară;
- Pentru susținerea procesului de slăbit – diluat cu apă și băut pe stomacul gol;
- Pentru clătirea părului – 1 lingură la un pahar de apă, combate mătreața și oferă strălucire părului;
- Pentru spălarea legumelor și fructelor proaspete – soluția de oțet de mere și apă ajută la eliminarea microorganismelor de pe coajă;
- Pentru curățarea pielii – amestecat cu apă funcționează ca un tonic, reglează pH-ul și ajută la combaterea acneei.
5 motive pentru care merită să ai încredere în noi
Credem în faptul că se poate mânca sănătos, natural și gustos, iar totodată că produsele pot fi create cu grijă față de oameni și mediu.