Presate întotdeauna la rece
Livrare sigură de la 7,49 RON
Livrare gratuită de la 199 RON
Uleiuri proaspete de la o moară de familie
Resurse informative

Ulei de măsline bogat în polifenoli Olini

Supliment alimentar pentru longevitate cu polifenoli
drop conținut ridicat de polifenoli, confirmat de cercetări – 650 mg/kg
c 1 porție de vitamina „tinereții” E – 42,67% VNR*
hand Aciditate – 0,25%
Alege Capacitate:
Uleiul de măsline cu polifenoli are un gust pronunțat și înțepător. Este cel mai picant dintre toate uleiurile Olini.

55,99 RON

Cumpărături sigure:
PayU MasterCard VISA
Întreabă-ne despre acest produs: [email protected]
Timpul de realizare: 2 - 3 zile lucrătoare
Livrare gratis de la 199 RON

Uleiul de măsline cu polifenoli extra virgin provine direct din regiunea pitorească Apulia. În gustul său simți esența măslinelor care se coc la soarele din sudul Italiei. Iar organismul tău simte puterea antioxidanților și a vitaminei E, denumite „vitamina tinereții”, datorită faptului că uleiul este o sursă bogată a acestora.

650 mg/kg

polifenoli
vegan

Ulei de măsline cu polifenoli extra virgin – mai exact cum este?

Uleiul nostru cu polifenoli extra virgin este un produs premium.

Se obține din presarea la rece a fructelor întregi, nu a tescovinelor. Este 100% natural și neprocesat. Spre deosebire de uleiurile rafinate, conține ingrediente benefice pentru sănătate, iar totodată încântă prin profunzimea gustului și atrage prin aroma sa. Are o aciditate scăzută – 0,25%.

Uleiul nostru bogat în polifenoli a dobândit statutul de supliment și a intrat în categoria suplimentelor alimentare. A fost studiat de cercetătorii Politehnicii din Łódź (click pentru a accesa cercetarea).

A fost, de asemenea, apreciat pentru calitate. Producătorul uleiului nostru bogat în polifenoli a primit în anul 2020 un premiu internațional – Milan International Olive Oil Award (MIOOA).

Magdalena: „Acesta este aurul meu lichid!”.

Ulei de măsline bogat în polifenoli – prin ce se diferențiază?

Ce ulei de măsline are cei mai mulți polifenoli? Uleiul de măsline bogat în polifenoli, care este, de asemenea, delicatesa noastră italiană. Cercetările au arătat că acesta conține 650 mg/kg antioxidanți!

Polifenolii sunt compuși, al căror consum în cantități corespunzătoare contribuie la protejarea lipidelor din sânge împotriva stresului oxidativ. Acesta este cauzat de dezechilibrul dintre radicalii liberi și antioxidanții din organism, ceea ce poate duce la inflamații și boli cronice.

Principalii antioxidanți, pe care îi conține uleiul nostru cu polifenoli extra virgin, sunt lignanii (79 mg/kg) și oleuropeina (88 mg/kg).

Patricia: „Acest ulei de măsline este o modalitate super simplă de a avea grijă de sănătate. O singură lingură conține atât de multe lucruri bune! În ultima vreme se vorbește mult despre polifenoli, iar aici sunt confirmați prin cercetări și nivelul lor este foarte ridicat”.

Ulei de măsline cu polifenoli – proprietăți

Polifenoli pentru longevitate

Cantitatea impresionantă de polifenoli nu este singurul motiv pentru care îți recomandăm să introduci uleiul nostru de măsline în dieta de longevitate.

Această grăsime sănătoasă stă la baza dietei mediteraneene, considerate una dintre cele mai sănătoase din lume. Se consumă în cantități mari în anumite „Zone Albastre”, unde oamenii trăiesc mult și nu se îmbolnăvesc des. Este vorba despre Sardinia (Italia) și Ikaria (Grecia). Totodată, este consumată de locuitorii Peninsulei Nicoya din Costa Rica.

Acizi grași nesaturați pentru colesterol și dezvoltarea copiilor

Uleiul nostru de măsline cu polifenoli extra virgin este, de asemenea, bogat în acizi grași nesaturați esențiali omega-3, omega-6 și omega-9. Înlocuirea acizilor saturați cu aceștia micșorează nivelul de colesterol în sânge. Pentru a avea grijă de inima ta, este indicat, așadar, să folosești ulei de măsline în loc de unt sau untură.

Acizii grași nesaturați esențiali sunt necesari, de asemenea, pentru creșterea și dezvoltarea corectă a copiilor.

Silvia: „Prea înțepător la gust pentru cei mici? Copilul meu îl adoră!”.

Puterea vitaminei E

Uleiul nostru de măsline extra virgin conține, de asemenea, o cantitate mare de vitamina E, de nelipsit din alimentația ta. În același timp, îndeplinește funcția de antioxidant, așadar ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Este numită „vitamina tinereții”.

Elena: „O singură lingură de ulei de măsline și vom fi mai tinere și mai frumoase!"

Milena: „O înghițitură este pentru mine esența sănătății și a frumuseții. Abundență de polifenoli și vitamina E, exact ceea ce îmi recomandă mereu cosmetologul meu pentru a îmbătrâni frumos :)”.

De știut

Ulei de măsline bogat în polifenoli Olini - ingrediente

100% ulei de măsline extra virgin, obținut din prima presare la rece

Pentru cine:

Îl recomandăm în special persoanelor care vor să aibă grijă de sistemul circulator și de inima lor. Sigur pentru femeile însărcinate. Idee ideală de cadou.

Gust:

Cu fiecare înghițitură se simte conținutul bogat în polifenoli. Uleiul de măsline are un gust intens, picant, ierbos, proaspăt, piperat și ușor amar. Spre final: înțepător, viu.

Parfum:

Este asociată cu mirosul de coajă de măr verde necopt, amestecată cu ierburi proaspăt culese, mărunțite și iarbă cosită.

Consistență:

Lichid uleios.

Culoare:

De la verzui la galben auriu.

Utilizare:

Recomandăm să fie consumat dintr-un pahar sau direct de pe lingură, ori să fie adăugat la un dressing cu polifenoli. Este ideal ca ingredient principal la sosul vinaigrette. Se potrivește, de asemenea, cu legume fierte/la cuptor/la grătar, brânză proaspătă, pizza, carpaccio, bruschete sau salate – le scoate în evidență gustul fără necesitatea de a adăuga piper.

Data de expirare:

Termenul de valabilitate al lotului actual este 31.05.2026, respectiv 18 luni de la presarea uleiului (se află pe eticheta din spate). Uleiul nostru de măsline este foarte proaspăt, presat o dată pe an, imediat (în maximum 24 de ore) după recoltarea măslinelor și direct la locul recoltării.

Depozitare:

De preferat este ca uleiul de măsline să fie păstrat la o temperatură de 10 până la 18°C într-un loc întunecat și răcoros, care să nu fie la îndemâna copiilor mici. Uleiul de măsline trebuie ferit de lumină și căldură. Nu trebuie ținut la frigider.

Comentariile noastre:

A nu se depăși porția zilnică recomandată, însemnând 2 linguri (aproximativ 22 ml). Suplimentul este un produs alimentar al cărui scop este acela de a completa alimentația normală. Nu are proprietăți medicinale. Nu poate fi folosit ca substitut pentru o alimentație variată.

Aciditate (calitate)::

0,25%

Valoarea peroxidului (calitatea vieții)::

6,6 mEq O₂/kg

K232 (oxidare)::

1,8

K268/K270 (aging/degradare oxidativă)::

0,187

Delta K, ΔΚ (puritate)::

-0,009

Valori nutriționale

Valori nutriționaleîn 100 gîn porție de 22 ml (20 g)% VNR* în porție de (20 g)
Valoareenergetică3389 kJ/824 kcal678 kJ/165 kcal8,25 %
grăsimi100 g20 g28,6 %
din care:
– acizi grașisaturați12 g2,4 g12 %
– acizi grașimononesaturați80 g16 g53,3 %
– acizi grașipolinesaturați8 g1,6 g7,3 %
carbohidrați0 g0 g0 %
– din care zaharuri0 g0 g0 %
proteine0 g0 g0 %
sare0 g0 g0 %
Conține
Polifenoli65 mg14,30 mg
Omega 3 (acid alfa-linolenic)0,75 g0,15 g15 %
Omega 6 (acid linoleic)7,30 g1,46 g16,2 %
Omega 9 (acid oleic)79,5 g15,9 g53,3 %
Vitamina E25,6 mg5,12 mg42,67%

*Valorea nutrițională de referință pentru un adult obișnuit (8 400 kJ/ 2 000 kcal)

Ulei de măsline cu polifenoli – cum se obține?

Uleiul de măsline cu polifenoli își datorează proprietățile în primul rând fructelor și producției corespunzătoare.

Măslinele Coratina, din care se extrage uleiul, sunt fructe mici cu o cantitate surprinzătoare de pulpă. Din acestea se poate obține o cantitate mare de ulei extrem de dulce și aromat.

Fructele acestui soi se coc târziu. Recoltarea are loc abia la sfârșitul lui decembrie, începutul lui ianuarie, motiv pentru care sunt cărnoase și bogate în polifenoli. Se culeg manual sau scuturând ușor pomii.

După selecție, sub supravegherea atentă a specialiștilor, se extrage exclusiv ceea ce este cel mai bun. Uleiul de măsline se presează la fața locului  – transportul ar putea fi dăunător pentru fructe. Acestea nu se amestecă cu măslinele din alt soi – uleiul nostru de măsline provine dintr-un singur soi (monocultivar).

În fiecare etapă, degustătorii verifică gustul, aroma, culoarea, claritatea și consistența uleiului de măsline.

Milena: „Pentru mine, acest ulei de măsline miroase a primăvară”.

Ce gust are uleiul de măsline bogat în polifenoli?

Datorită unei producții atât de atente, tu te poți bucura de esența pură a fructelor care se coc în soarele arzător din sudul Italiei. O singură înghițitură din uleiul nostru de măsline te poate transporta în orașele caracteristice zonei Apulia cu case albe și pe plajele cu nisip fin, în marea turcoaz sau în livezile de măslini.

Prin gustul său, vei simți în primul rând puterea polifenolilor. Este pronunțat și înțepător spre final.

Radu: „Gustul lui picant este pentru mine un semn că ARE EFECT!”.

Ulei de măsline cu polifenoli – întrebuințare

Ulei de măsline cu polifenoli – folosirea zilnică

Deși, în general, uleiul de măsline se folosește pentru a înmuia în el pâinea sau pentru gătit, unii preferă să-l bea. Consideră că astfel pot obține cele mai multe beneficii pentru sănătate. O parte din locuitorii regiunii mediteraneane practică acest lucru. Aceștia beau zilnic 1/4 de pahar (60 ml) de ulei de măsline.

Unii sugerează ca uleiul de măsline să fie consumat în timpul mesei sau după.

Noi te sfătuim să folosești cantitățile zilnice de ulei de măsline cu polifenoli, recomandate de către noi.

Ana: „Îl beau aproape zilnic, ridicând paharul pentru sănătate, un aspect tânăr și viață lungă!”.

Paula: „Dacă cineva preferă gustul intens și surprinzător al uleiului de măsline, ar trebui să-l bea din pahar (forma acestuia îi evidențiază excelent aroma) sau direct cu lingura”.

Uleiul de măsline cu polifenoli este bun pentru prăjit?

Da, uleiul de măsline bogat în polifenoli poate fi folosit pentru prăjit. Însă este important de reținut faptul că are un punct de fum mai scăzut decât uleiul de floarea-soarelui sau cel de rapiță. Din acest motiv trebuie înlocuit după 4-5 prăjiri.

Ulei de măsline bogat în polifenoli extra virgin – cât se bea?

Porția zilnică recomandată de ulei de măsline bogat în polifenoli:

  • 2 linguri (aproximativ 22 ml)

Ingredientele, pe care le furnizezi organismului datorită acestuia:

• acizi grași nesaturați

  • mononesaturați – 16 g (53,3% VNR*), din care:

        - omega-9 (acid oleic) – 15,9 g

  • polinesaturați – 1,6 g (7,3% VNR*), din care:

        - omega-3 (acid alfa-linolenic) – 0,15 g (15% VNR*)

        - omega-6 (acid linoleic) – 1,46 g (16,2% VNR*)

• polifenoli – 14,30 mg

  • contribuie la protejarea lipidelor din sânge împotriva stresului oxidativ**

• vitamina E – 5,12 mg (42,67% VNR*)

*Valorea nutrițională de referință pentru un adult obișnuit.

**se obține un efect benefic în urma consumului zilnic a 20 g de ulei de măsline.

Consumul uleiului nu înlocuiește un stil de viață sănătos sau o alimentație echilibrată, care sunt extrem de importante pentru menținerea sănătății și a unei stări de bine generale.

Cadoul ideal

Uleiul de măsline cu polifenoli este un cadou excelent pentru:

  • orice femeie datorită polifenolilor și vitaminei E
  • cei care adoră bucătăria italiană datorită gustului său unic ce are puterea de a transporta pe oricine în zonele frumoase din sudul Italiei
  • pentru persoanele care au grijă sau doresc să înceapă să aibă grijă de ele – acest ulei de măsline este esența sănătății și poate înlocui mai multe suplimente alimentare în același timp

Întrebări frecvente

Acesta este un fenomen complet natural. La temperaturi scăzute, uleiul de măsline extra virgin adevărat poate deveni tulbure și chiar să înghețe. Nu își pierde, însă, proprietățile și ingredientele valoroase. După ce este scos din frigider, la temperatura camerei revine la consistența sa lichidă.

Completare ideală

Ținem cont de confidențialitatea ta
Fișierele cookie și tehnologiile asociate ne permit să asigurăm funcționarea corectă a site-ului și ne ajută să ne amintim preferințele tale și să personalizăm oferta conform nevoilor tale. Le utilizăm, de asemenea, pentru a măsura traficul și pentru a analiza modul în care site-ul nostru web este folosit. Poți accepta utilizarea tuturor acestor fișiere de către noi, poți refuza utilizarea lor (cu excepția celor necesare) sau poți personaliza utilizarea fișierelor cookie conform preferințelor tale, alegând opțiunea "Personalizează consimțământul".

Detalii despre fișierele cookie folosite de noi și principiile de prelucrare a datelor personale le găsești în Politica de Confidențialitate.